Background Image

Sziasztok!

Discussion in 'Fan Art, Cosplay, & Fiction' started by HatsuneMiku, Nov 15, 2013.

 1. Drameron Drameron Nickname Change

  Van valami fejlemény a játékkal kapcsolatban? amit eddig mutattak árnyéka sincs annak amit ígértek :(
  Phobion likes this.
 2. Kilgar Kilgar Cipher

  Még Closed Alpha stádiumban van a játék szóval érthető, ha még nem üti meg azt a mércét, amit ígértek.
  Ha closed beta/open beta állapotban is pocsék a drága, akkor jogos a morgás, de én még addig várok, míg el nem jutnak bétáig, hogy használható véleményt alkossak.
 3. Drameron Drameron Nickname Change

  pont ezért tettem fel agresszíven is a kérdést mert gondolkoztam a vásárláson, mert kíváncsi vagyok szeretem az univerzumot szinte minden darabja meg van és ha költök rá legyen miért :)
  Csak semmi vízhangja nincs bevallom ha most nem lennék beteg állományban eszembe se jutott volna akkora a csend körülötte.
  Magyar közösségek akik meg érdeklődnének szerintem inkább az Orc ok táborát fogják szaporítani mint bármi másét :)

  Szóval érdekelne minden infó de a gyenge angolom miatt ez nem mindig jut el hozzám.
  jó lenne ha lenne valami fan site vagy valami.
 4. Én rendelkezek egy Őrmester pack-al első napon megvettem, szóval, ha minden jól megy és nem csúsznak, akkor októberben tudnom kellene vele játszani.
 5. Moshrae Moshrae Subordinate

  Szervusztok testvérek!
  Kíváncsiságból rákerestem a magyar szekcióra és szerencsémre rátok is találtam.

  Nem vagyok elvetemült wh40k fan ,csak szeretem a világát.Amikor kihirdették a founder packokat akkor ráharaptam a warriorra és azóta a türelmetlenségem odáig fajult,hogy minden havi fizetésemből fejlesztettem a csomagomon egyet.

  Én az a fajta ember vagyok, aki nem szeret ilyen termékeknél nagyon hinni az ígéreteknek.Kapunk egy WH40K mmo-t ami hasonlít a Space Marines című játékhoz.Engem már ez megvett kilóra.

  Egyébként ki mi szeretne lenni,ha bekerül a játékba,Én Space Marine-n gondolkozok nagyon meg az Eldar-on. :)

  Amint bekerültök a játékba írjatok itt,vagy nekem üzenetet.Jó lenne minél hamarabb egy társaságba kerülni,hogy mire megjelenik a játék legyenek tapasztalt és "veterán" harcosok a magyar oldalon.
 6. vadbull Recruit

  Sziasztok, hát én úgy halottam vagyis olvastam egy régebbi cikkben hogy olyan lesz mint a guild wars 2 volt, vagyis megvesszed és annyit játszol amennyit akarsz de, itt van bent a csavar mert úgy tudom lesz benne egy f2p is ami azt takarja hogy az orkok f2p játékosok, ez azért van ki egyenlítsék a fajok közti játékosok számát mert 40% ban minden space marine akar lenni idézem mit mondtak a fejlesztők ( a f2p játékosok úgyis úgy bánnak egymással mint az orkok a warhammer 40k univerzumban :D :D ) . Így érthető nem rossz elgondolás, én várok a bétáig és vesszek valami pakkot én is, nagy rajongója vagyok a warhammer 40k világának. Egyébként én Chaos párti vagyok biztos az leszek.
 7. Steelhide Steelhide Well-Known Member

  Az összes értesülésed helyes. Az orkok is ugyanolyan frakció lesz mint a többi, ám az alap classaik f2p-ek lesznek. Ha hozzá akarsz férni a fejlettebb classokhoz, azokat meg kell venni. Értelem szerűen ha vettél valami pakkot akkor azokhoz ugyanugy járnak az orkok fejlettebb egységei is mint a többi frakcióé.
 8. Nari Nari Deacon

  Szevasztok!!
 9. RainMKR New Member

  Sziasztok!
 10. Oakatusz Steam Early Access

  Üdv mindenkinek!
  Él még ez a közösség itt mostanában?
  Személy szerint nagy rajongója vagyok a játékoknak, egészen a Dawn of War első része óta.

  Az Űrgárdistákon belül a Legion of the Damned az én rendházam.

Share This Page